maandag 3 december 2012

Packaging Innovations 2013 in Taets Gallery



Packaging Innovations 2012 leverde aan zowel bezoekers als exposantenzijde tevreden gezichten op. Grote merken bezochten dit op verpakkingsinnovaties gerichte evenement en de deelnemende bedrijven waren dan ook tevreden over het niveau van de bezoekers. De keynote lezingen, de learnShops en het Innovatiecafé maakten het evenement compleet.

Op de eerste dag werd het Bark doseersysteem uitgeroepen tot winnaar van de in het Innovatiecafé gepitchte verpakkingsinnovaties. Op de tweede dag werd Halopack van Packable,  al eerder bekroond met een Zilveren Noot, de winnaar. Met keynotespeaker Mark Shayler had Packaging Innovations Amsterdam een inspirerende afsluiting.
Het evenement is door het succes te groot geworden voor de fraaie Passengers Terminal in Amsterdam en verhuist daarom in 2013 naar Taets Gallery aan de overkant van het IJ, net buiten de stadsgrens van Amsterdam. Op deze locatie is meer ruimte beschikbaar en bovendien is er meer parkeercapaciteit.  Ook deze locatie is goed bereikbaar van het Centraal Station. Op deze pagina vindt u een kleine foto-impressie van Packaging Innovations 2012.

Geen opmerkingen: