woensdag 24 april 2013

Natuurlijke sappen gaan in glas en bag-in-box


Schulp Vruchtensappen in Breukelen timmert sinds 1995 aan de weg met natuurlijke vruchtensappen, die via pasteurisatie houdbaar worden gemaakt. Het bedrijf heeft van nature al een MVO-koers ingezet. De sappen gaan in glas en bag-in-box naar de liefhebbers.

 De familie Schulp woont sinds 1861 aan het Zandpad in Breukelen. Al vijf generaties lang teelt de familie appels en peren in de hoogstamboomgaard. De liefde voor het fruit ging van vader op zoon. Tot 1995 waren Albert Schulp jr. en vader Gerrit vooral gericht op de teelt van kwaliteitsfruit. In dat jaar begon Albert met het verwerken van fruit tot vruchtensap. Ook bij de verwerking wilde hij, als fruitkenner, geen concessies doen aan de kwaliteit. De vers geperste sappen werden in toenemende mate gewaardeerd in Breukelen en omstreken en sinds  2000 is het merk Schulp dan ook synoniem voor puur fruit en worden de sappen door het hele land verkocht. Lees het artikel in Verpakken 2/2013 (juni)

Geen opmerkingen: