Schulp
Vruchtensappen in Breukelen timmert sinds 1995 aan de weg met natuurlijke
vruchtensappen, die via pasteurisatie houdbaar worden gemaakt. Het bedrijf
heeft van nature al een MVO-koers ingezet. De sappen gaan in glas en bag-in-box
naar de liefhebbers.
De
familie Schulp woont sinds 1861 aan het Zandpad in Breukelen. Al vijf
generaties lang teelt de familie appels en peren in de hoogstamboomgaard. De
liefde voor het fruit ging van vader op zoon. Tot 1995 waren Albert Schulp jr.
en vader Gerrit vooral gericht op de teelt van kwaliteitsfruit. In dat jaar
begon Albert met het verwerken van fruit tot vruchtensap. Ook bij de verwerking
wilde hij, als fruitkenner, geen concessies doen aan de kwaliteit. De vers
geperste sappen werden in toenemende mate gewaardeerd in Breukelen en omstreken
en sinds 2000 is het merk Schulp dan ook
synoniem voor puur fruit en worden de sappen door het hele land verkocht. Lees het artikel in Verpakken 2/2013 (juni)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten