woensdag 10 juli 2013

Hoeksche Chips met uniek nieuw concept van SOGOOD exclusief voor Schiphol.


Hoeksche Chips is uniek vanwege zijn ambachtelijke, op de boerderij bereide chips in een transparante zak.


Henk Scheele, een van de drie directeur-eigenaren van Hoeksche Chips: ‘Al enige tijd verkochten we ons product op Schiphol. Maar dit was in een reguliere dichte zak en communiceerde onvoldoende onze unieke kwaliteiten. We hebben SOGOOD gevraag geheel op eigen inzicht een concept te ontwikkelen.
Wij zijn uitermate blij met de uitkomst en Schiphol heeft het direct omarmd.’
Edwin Visser, directeur van SOGOOD: ‘Het is natuurlijk voor een internationaal reizend publiek. Hiervoor bedachten wij de naam ‘Three Dutch Farmers’.
Het typische Hollandse thema wordt gevisualiseerd door de tulpen van chips. Het onderschrijft het authentieke en natuurlijke karakter. ’
 
Het assortiment bestaat uit de smaken zeezout, paprika en zwarte peper.

  

Geen opmerkingen: